Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

П`ятниця, 2024-04-19, 7:28 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Розписуємо пряники

  Керівник гуртка Джгереная Світлана Миколаївна подарувала колегам передсвятковий настрій, провівши майстер-клас з розпису медових пряників.

  Педагоги залюбки розмальовували цукровою глазур’ю пряникові фігурки. Було помітно, що їм така справа дуже подобається, адже можна проявити свою фантазію та креативність. Обираючи зразок розписувань, кожен з учасників облюбовував свій витвір мистецтва, який чарував  вишуканіс ... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-16

Засідання методичних об’єднань

  Методичні об’єднання – важлива складова педагогічної діяльності, що має цілісну систему дій і заходів, спрямованих на підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного працівника, розвиток його творчого потенціалу, досягнення позитивних результатів освітнього процесу.  Таких  структурних підрозділів у нашому закладі чотири. Діяльність їх ґрунтується на сучасних досягненнях педагогічної науки з урахуванням досвіду діяльності педагогів. З 24 листопада по 15 грудня відбулися чергові засідання методичних об’єднань.

... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-16

Обласний семінар керівників гуртків

   Матеріали Всеукраїнських семінарів за ПОСИЛАННЯМ

  14 грудня 2021 року Полтавським обласним Центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради у режимі онлайн проведено обласні семінари-практикуми для голів міських, районних методичних об’єднань, керівників гуртків предметно-технічного, інформаційно-технічного, спортивно-технічного профілів на платформі Google Meet відеоконференції.
До учасників семінару-практикуму з вітальним словом звернувся виконувач обовʼязків директора Полтавського ОЦНТТУМ ПОР Володимир ДУБРОВА.
  Під час роботи секції радіозв’язку та радіоконструювання Дмитро ДЕНИСЮК, завідува ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-14

Обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання

   З 25 листопада до 02 грудня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради був проведений дистанційно за допомогою онлайн-відеоконференції обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання.
  У Конкурсі взяли участь команди закладів позашкільної освіти, а саме: Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, Станції юних техніків відділу освіти Миргородської міської ради, Великобагачанської станції юних техніків виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради, Комунального закладу „Карлівський міський центр позашкільної освіти” Карлівської міської ради, Кременчуцького міського Центру позашкі ... Читати далі »

Переглядів: 212 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-13

Відкриті заочні змагання Полтавської області з радіозв’язку на коротких хвилях

  Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради в співпраці з радіоклубом „Супутник” Херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради 17 листопада 2021 року провели відкриті заочні змагання Полтавської області з радіозв’язку на коротких хвилях.
  У Змаганнях брали участь команди колективних радіостанцій учнівської молоді – вихованці закладів позашкільної освіти, а саме: Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради, Полтавського мистецького ліцею імені Софії Русової Полтавської обласної ради, Диканського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Генічеської с ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-07

Говоримо про толерантність

  Встановлення толерантних відносин – важливе завдання сучасного суспільства. І від того, як воно буде вирішене, залежить наше майбутнє. А оскільки все починається з дитинства,то першочерговим завданням освіти є здійснення програм виховання, що направлені на формування у вихованців доброго ставлення до людей. 

   Просвітницький вернісаж „Навчаємось демократії. Толерантність у суспільстві” п ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-03

Квітка Незабудка – не забудемо про Голодомори

Ніколи не забудемо!!!

         ... Читати далі »

Переглядів: 121 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-12-01

М’якоіграшкова терапія

   Відповідно до плану проведення методичних днів на І півріччя 2021/2022 н. р. 24 листопада в освітньому закладі відбувся майстер-клас „Фетрові фантазії”. Талановитий, досвідчений керівник гуртка Радостєва Євгенія Валеріївна запропонувала присутнім навчитися виготовляти брелок-ялинкову прикрасу „Тигреня”. Таким чином педагоги-позашкільники поринули у дивовижну феєрію конструювання м’якої іграшки – символу нового року.

... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-11-25

Всеукраїнський колоквіум „Космос. Людина. Духовність”.

   З 08 по 15 листопада 2021 року у м. Ужгород на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено Всеукраїнський колоквіум „Космос. Людина. Духовність” (онлайн). Всього у заході прийняло участь 87 учасників з областей України.
    Від Полтавської області у заході взяли участь 3 юних науковці:
   Войновський Артур, вихованець Лубенської станції юних техніків і натуралістів, наукова секція: „Крізь простір і час” (нетрадиційні способи переміщення та передачі інформації у n - вимірному просторі), з науково-дослідницькою роботою: „Марсіанський експедиційний комплекс „УкрМарс” – нове майбутнє космонавтики!”. Науков ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-11-23

День Гідності

  Гідність для Українців – не порожнє слово. Тисячоліттями ми відстоювали свою честь і гідність.
  Революція Гідності змінила напрямок розвитку держави та суспільства.
Революція, яка відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбувалася і в самих нас, нашій свідомості. Ми склали цей іспит.
    На зустріч до вихованців Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді з нагоди Дня Гідності та Свободи завітали активні учасники Помаранчевої Революції та Революції Гідності, які й були свідками тих подій і творцями майбутнього України.
    Якою б не була в кожного з нас доля, як би не складалося життя, яким би не було становище в Україні та у світі, нас поважатимуть доти, доки ми поважатимемо самих се ... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-11-22

« 1 2 3 4 5 ... 35 36 »