Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-05-18, 12:14 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

УВАГА! Відкрито набір вихованців до гуртка!

Заняття  БЕЗКОШТОВНІ!

  Одяг з найдавніших часів є дзеркалом, у якому відображається  вся історія людства. Сучасний одяг  - це не тільки захист від  несприятливих  кліматичних умов, а й  можливість творчого виразу людини.
  Майстрів швацької справи легко впізнати за оригінальним одягом та стильністю, яку  вони випромінюють.
  Саме для отримання знань та навичок, для створення власних моделей одягу  працює гурток «Моделювання та конструювання одягу»  на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівсько ... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-18

Міжгурткові змагання юних керамістів

   У рамках запланованих заходів на період зимових канікул 12 січня в Полтавському ОЦНТТУМ відбулися незвичайні змагання: вихованці ліпили сніговика. Та не простого, а з глини. Організували та провели цей захід керівники гуртків Ардашева Ірина Михайлівна та Матвієнко Ірина Анатоліївна. 
  Зосереджено працювали над витвором мистецтва Лебедєва Оля, Лебедєв Саша, Ківенко Діана, Панченко Коля, Дубовик Лера, Березовський Ваня, Хілецький Діма, Мосейчук Микита. А поруч фантазувала інша команда: Веклич Маша, Гусенков Діма, Коваленко Тома, Куценко Маша, Рябокінь Микита, Вернигора Аліна, Вернигора Даша. 
   Об'єднані спільною метою, натхненні мистецтвом діти не помітили, як сплив час, і потрібно підводити підсумк ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-17

Готуємось до атестації

   У рамках підготовки до підсумкового засідання атестаційної комісії керівник гуртка початкового технічного моделювання Джгереная Світлана Миколаївна 10 січня провела відкрите заняття на тему: "Виготовлення об'ємних квітів з паперу".

... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: poltavaman | Дата: 2019-01-16

Конкурс з інформаційних технологій "ITalent"

  22 грудня 2018 у м. Києві проходив фінальний (очний) тур Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді "ITalent" – 4 сезон.
  Захід проводився Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Молодіжною громадською організацією "Київський Інтелект Клуб". 
  Від Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради у конкурсі взяв участь Лозов'ягін Олексій, вихованець гуртка "Юні оператори аматорської служби радіозв'язку", учень 9-і класу Полтавської гімназії №6. Він представляв свої проекти у двох номінаціях: "Програмна розробка" та "Апаратна розробка" у м ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-12-28

Гості Полтавського ОЦНТТУМ

   19 грудня 2018 року до Полтавського ОЦНТТУМ завітали курсанти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського, керівники гуртків закладів позашкільної освіти Полтавської області. Очолювала делегацію керівник курсів Красницька Ольга Анатоліївна, завідувачка центру методології та методики формування цінностей ПОІППО.

   

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-12-19

Свято Святого Миколая

 19 грудня свято Миколая і початок казкових зимових свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. 
  Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. 
  І ось завітав на святковий вечір Святий Миколай до Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара.
 Талановиті діти з Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді демонстрували Святому Миколаю свою вправність та кмітливість: співали пісеньки, розповідали віршики, танцювали. І звичайно ж, брали участь у новорічних конкурсах. Дві команди – «Суперпінгвіни» і «Крутяцькі ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-12-19

  Обласний конкурс «Візерунки фантазій»

 04-05 грудня 2017 року на базі Центру було проведено обласний конкурс вихованців гуртків художньо-технічного профілю «Візерунки фантазій» (конкурс з рукоділля).

   В ньому брали участь делегації від Полтавського міського Центру позашкільної освіти, Кременчуцького міського ЦПО, Кременчуцького міського ЦПО "Лідер", Станції юних техніків м. Миргород, Карлівської, Зіньківської, районних СЮТ, Лубенської міської СЮТН, Нехворощанського Будинку дитячої та юнацької творчості, Гадяцького, Диканського, Карлівського, Козельщинського, Полтавського, районних БДЮТ, Великобагачанського Будинку творчості ді ... Читати далі »

Переглядів: 1054 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-12-06

Фотовиставка в галереї мистецтв

  6 грудня 2018 року у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) відбулося відкриття виставки світлин вихованців фотостудії "Промінь" Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради. Подібними творчими проектами відзначена багаторічна співпраця нашого навчального закладу та художнього музею. 
  Зі слів керівника фотостудії Гришка Олександра ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-12-06

Обласний семінар керівників гуртків

радіоспортивного напрямку

  Відповідно до плану роботи на 2018 рік Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради та Відокремлений підрозділ Громадської організації "Ліга радіоаматорів України" в Полтавській області 01 грудня 2018 року проводив обласний семінар керівників гуртків радіоспортивного напрямку, начальників колективних радіостанцій.
  У роботі семінару прийняли участь радіоаматори, керівники колективних радіостанцій міст і районів Полтавської області.
 На засіданні були розглянуті питання щодо роботи Відокремленого підрозділу Громадської організації "Ліга радіоаматорів України" у 2018 році та планів роботи на наступни ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-11-29

День пам’яті жертв голодомору

  85-ті роковини страшної трагедії Українського народу. У пам'яті людській навіки залишиться 1932-1933 роки – найстрашніші в історії роки - роки голодомору. Жахливо навіть зараз ступати болючими стежками страшної трагедії, яка розігралася на благословенній землі квітучого українського краю. Досі не віриться, що тут раптово зник хліб, люди залишилися без зернини. І це в урожайний рік.
 Ніякими словами не можна описати мучеництво України того періоду, яке поклало в землю мільйони своїх кращих синів і дочок. Голодомор позначився на майбутньому нації. Третина умертвлених голодом – діти, які ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-11-26

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 35 36 »