Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Субота, 2024-05-04, 6:42 PM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Обласний конкурс-змагання

з радіоелектронного конструювання

  20-22 листопада 2018 року на базі Центру було проведено обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання. 
 В ньому брали участь делегації від Карлівської районної станції юних техніків, Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти, Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти «Лідер», Лубенської міської станції юних техніків і натуралістів, Миргородської станції юних техніків, Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (всього 5 команд, 12 учасників).
 Захід проводився з метою розвитку та вдоскон ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-11-23

Зустріч з представниками патрульної поліції

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.
    З метою виховання  і  формування позитивного ставлення до вимог безпеки  учасників дорожнього руху, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я школярів, забезпечення передумов для зменшення рівня травмування учнів та запобігання створення аварійних ситуацій на дорогах у Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді 15 листопада 2018 року проведений захід «Пов’яжи ст ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-11-19

Обласна методична рада директорів

   На виконання плану роботи Полтавського обласного центру науково-технічної творчості  учнівської молоді Полтавської обласної ради на 2018 рік на базі навчального закладу 07 – 08 листопада було проведено засідання обласної методичної ради директорів районних, міських СЮТ та центрів позашкільної освіти.

 Відкрив засідання Дуброва Володимир Іванович, директор Полтавськ ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-11-19

Обласний конкурс з інформаційних технологій

  23-25 жовтня 2018 року на базі Полтавського ОЦНТТУМ ПОР було проведено обласний конкурс з інформаційних технологій.
  В ньому брали участь команди від закладів:

 позашкільної освіти: Карлівської районної станції юних техніків, КЗ "Полтавський районний Будинок дитячої та юнацької творчості", Кременчуцького міського центру позашкільної освіти, Полтавського міського центру позашкільної освіти, Лубенської міської станції юних техніків і натуралістів;

 інших навчальних закл ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-27

Ювілейний колоквіум «Космос Людина. Духовність.»

    Цього року, а саме з 10 по 13 жовтня у загадковому, старовинному, по-осінньому вбраному місті Ужгород на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді в 20-те відбувся Всеукраїнський науковий колоквіум «Космос. Людина. Духовність.» Поважні представництва від обласних закладів позашкільної освіти науково-технічного напряму з 11 областей України делегували 31 учасника, які представили свої наукові роботи у 8 секціях. 
   На захід делегація Полтавської області прибула у складі керівника команди Козирод О.Г., та вихованців районних закладів освіти Чумака Олександра, учня Лютенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.Л. Величая Гадяцької ра ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-19

День захисника України

  12 жовтня 2018 року в с. Щербані Щербанівської об'єднаної територіальної громади відбулося свято до дня захисника України та дня Українського козацтва. У заході взяли участь Громадська організація "Учасників бойових дій та членів їх сімей "ЩИТ", творчі колективи навчальних закладів, військові. У святі прийняли участь і керівники гуртків та вихованці Полтавського ОЦНТТУМ. Гості ознайомилися з виставковими експонатами навчальних закладів, побачили виступ військових та спостерігали за польотами радіокерованих моделей та аероглісерів, виготовлених на гуртку авіамоделювання.

... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-16

Зустріч з учнями

   Черговий раз наш Центр гостинно відчиняє двері для школярів, для всіх тих, хто хоче фантазувати, творити, мріяти, хто любить конструювати, моделювати, досліджувати. 12 жовтня гостями закладу стали учні Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29. 
 У рамках заходу для гостей провели екскурсію навчальним закладом: продемонстрували навчальні лабораторії, кабінети, виставкову та актову залу.
  З великою цікавістю знайомилися діти з роботою гуртків, брали участь у майстер ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-16

День захисника України

   

     У рамках проведення заходів  з відзначення Дня захисника України в Центрі НТТУМ 10 жовтня серед гуртківців були проведені "Козацькі забави". Це дійство мало на меті ознайомити вихованців з історією свята Покрови Пресвятої Богородиці, формувати пізнавальний інтерес до українського козацтва, зміцнювати почуття патріотизму, сприяти згуртуванню дитячого колективу. "Форсаж&quo ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-12

Вітання з професійним святом

  3 жовтня 2018 року в приміщенні Полтавського академічного обласного театру ляльок відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Участь у заході взяли представники влади, керівники органів управління освіти, педагоги та працівники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
  Освітян привітав заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло: "Для мене – це свято людей, які дають молоді путівку в життя. Чим більше ми вкладаємо в освіту, тим менше нам доводиться виправляти певні помилки.  Тож бажаю  здоров’я, терпіння та матеріального достатку нашим вчителям."
    Кращим освітянам вручили Почесні грамоти облдержадміністрації, обласної ради та подяки. 
  Почесні ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-10-11

Знайомимося  далі

  27 вересня 2018 року  Полтавський обласний центр науково-технічної творчості  учнівської молоді  знову зустрічав гостей - учнів гімназії №13 м. Полтави. Діти  знайомилися  з Центром, його діяльністю та гуртками .
  Заступник директора Романовська  Тетяна Миколаївна запросила дітей до виставкової зали навчального закладу. У захваті були відвідувачі від експонатів виставки.
  Гецелевич Лариса Леонідівна, керівник гуртка початкового технічного моделювання, познайомила присутніх з технікою створення виробів із термомозаїки.
 Джгереная Світлана Миколаївна, керівник гуртка початкового технічного моделювання, запропонувала гостям зупинитися на станції "Чарівна майстерня" і  зробити на згадк ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-09-27

« 1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 »