Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Четвер, 2024-04-25, 4:02 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Обласні відкриті змагання учнівської молоді з радіозв'язку на коротких хвилях

Відповідно до річного плану роботи Полтавського обласного Центру науково-технічної творчості Полтавської обласної ради 11-12 вересня 2018 року Полтавським ОЦНТТУМ буде проведено обласні відкриті очні змагання учнівської молоді Полтавської області з радіозв'язку на коротких хвилях.

Для участі у змаганнях запрошуються команди в складі 3-х осіб: 2 - учні, 1 - керівник команди.

Змагання будуть проводитись згідно з ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-09-06

День Незалежності України

   24 серпня у нашої держави день народження. 
 Саме цього дня 27 років тому Верховна Рада прийняла Акт проголошення незалежності України. 
   У Полтаві в цей день урочистості розпочалися на Соборному майдані біля пам'ятника Івану Мазепі.
  До святкового дійства долучилися й працівники нашого Центру. Для нас, як і для всіх свідомих українців, незалежність держави – це розвиток, самостійність, соборність.

... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-08-31

Виставки на обласній серпневій конференції

  2 серпня 2018 року у Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася обласна серпнева конференція «Освіта Полтавщини на шляху впровадження Нової української школи: підсумки 2017/2018 навчального року та основні завдання на 2018/2019 навчальний рік» за участю керівників органів управління освітою райдержадміністрацій, міськвиконкомів, об’єднаних територіальних громад, ректорів закладів вищої освіти, керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, інтернатного типу, позашкільної освіти, працівників Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського, депутатів Полт ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-08-30

Обласні змагання з автомобільного спорту "Картинг"

   18-19 серпня 2018 року на базі Полтавського СТК "Лтава"
(с. Розсошенці) пройшов ІІ етап відкритого Чемпіонату України (східний регіон) з автомобільного спорту (картинг) та обласні відкриті змагання з автомобільного спорту (картинг).

   В них брали участь делегації від м. Гадяча, Кременчуцького міського Центру позашкільної освіти "Лідер", Козельщинського спортивно-технічного клубу "Темп" Козельщинського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Новосанжарської районної станції юних техніків, Полтавського СТК "Лтава", Сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи зі спортивно-технічних видів спорту, а також ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-08-30

Всеукраїнські змагання з радіозв'язку

  З 7 по 11 серпня 2018 року у селищі Експрес Херсонської області на базі КЗ “Херсонський центр науково-технічної творчості учнівської молоді” Херсонської обласної ради відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної радіотелеграфії. 
  В програму змагань входили наступні вправи:
радіозв’язок на коротких хвилях (очні змагання):
радіозв’язок в діапазоні 1,9 МГц – телеграфом;
радіозв’язок в діапазоні 1,9 МГц – телефоном;
радіозв’язок в діапазоні 1,9 МГц – телефоном (англійською м
очно-заочні змагання: радіозв’язок в діапазоні 7 ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-08-16

Обласні виставки науково-технічної творчості та ПТМ

23 травня 2018 року на базі ЦНТТУМ були підведені підсумки обласної виставки - конкурсу науково-технічної творчості та початкового технічного моделювання.
    Обласна виставка-конкурс проводилася з метою:
підведення підсумків роботи технічних гуртків, наукових та творчих об'єднань учнів, гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, гуртків початкового технічного моделювання;
   підтримки та розвитку науково-технічної творчості учнівської молоді, декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді;
   пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, художньо-естетичного напрям ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-06-06

День захисту дітей

  На виконання програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Полтавській області на 2016-2020 роки, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 18.05.2018 року №231, з метою забезпечення змістовного дозвілля учнівської молоді та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на території тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Полтавській області (м. Полтава с. Крутий Берег) відбулося тематичне свято "Майбутнє України – в руках дитини". У заході взяли участь по дві команди у складі семи вихованців та керівника з п'яти позашкільних закладів міста: Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівськ ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-06-05

Зустріч вихованців з пожежно-рятувальною службою

  24 травня 2018 року в Полтавському ОЦНТТУМ для вихованців та працівників навчального закладу було проведено показ пожежно-технічного та рятувального обладнання, пожежної техніки, яка стоїть на озброєнні одного із підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій Полтавської області.
  Працівниками служби здійснено роз'яснення правил пожежної безпеки та дій при надзвичайних ситуаціях.
  Проведено гасіння умовної пожежі, шляхом подачі води з пожежного автомобіля, показані дії вогнеборців.

... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-06-05

Обласний заочний конкурс юних фотолюбителів "Моя Україна"

  22 травня пройшов обласний заочний конкурс юних фотолюбителів "Моя Україна".

 У конкурсі прийняло участь 43 учасники з міст і районів Полтавської області, які надіслали по 5 фоторобіт домашнього завдання та по 3 фотороботи виконані 22 травня у номінаціях: Пейзаж. Портрет.  Жанр. 

 За підсумками конкурсу визначено призерів у 3 групах: молодші (до 13 років включно), середня (до 15 років включно) та старша (до 18 років включно). 

... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-05-22

Змагання з картингу

  19-20 травня 2018 року в м. Кам'янському на картодромі "Дніпро Карт" проходили змагання з картингу "Кубок Єдності". 
  У заході прийняла участь команда від Полтавської області: Козюра Кирило, Ранюк Владислав, Лобач Платон, Лобач Данило.

  ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: poltavaman | Дата: 2018-05-22

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 »