Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді
Полтавської обласної ради

36014, м. Полтава, вул. Покровська, 38, тел.: (0532)56-24-85; 50-04-51

e-mail: poltavaocnttum@ukr.net

Неділя, 2024-05-19, 6:46 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Дипломи і грамоти учасників конкурсів, змагань

Грамоти учасників і дипломи призерів авіазмагань (найпростіші) в електронному вигладі готові, можна скачати за посиланням:
Обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (найпростіші авіамоделі)

Відповідно по всім іншим заходам, також будуть поступово викладатись  на нашому сайті у розділі: "Дистанційні конкурси".
Щоб скачати файли необхідно мати Google-акаунт.

... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-15

Обласний колоквіум „Космос і астрономія”

   З 08 до 14 квітня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради дистанційно за допомогою онлайн-відеоконференції був проведений обласний колоквіум „Космос і астрономія”.
   У Колоквіумі брали участь вихованці закладів позашкільної освіти, учні закладів загальної середньої освіти, віком до 18 років, а саме: Градизької гімназії імені Героя України Олександра Білаша Глобинської районної ради Полтавської області, Лубенської міської станції юних техніків і натуралістів, Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Миргородського району Полтавської області, Рокитненського навчально-виховного комплексу виконавчого комітету Омельницької сільської р ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-13

Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”

   3 квітня 2021 року у м. Київ заочно проходив Всеукраїнський гуманітарний конкурс „Космічні фантазії”. Захід проводився з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Землі і космосу, популяризації знань у галузі природознавчих і гуманітарних наук, підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, прагне розвинути свій духовний світ.
  Організатор конкурсу Українське молодіжне аерокосмічне об’єднання „Сузір’я” за сприяння Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова та за підтримки Міністерства освіти і науки України.
  Від Полтавської області у конкурсі взяли участь 6 ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-12

Всеукраїнські змагання з радіоелектронного конструювання

  29 березня – 01 квітня 2021 року проходили Всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання (онлайн формат).
  У заході взяли участь 15 команд із 15 областей України. До складу команди входило 2 учасника та керівник. Змагання проводились серед двох вікових груп: молодшої – до 15 років та старшої – до 18 років.
 Від Полтавської області у Всеукраїнських змаганнях з радіоелектронного конструювання взяли участь: в молодшій групі – Прасол Максим, вихованець гуртка „Радіоелектронне конструювання” (керівник Маляренко Сергій Миколайович) Станція юних техніків м. Миргород, в старшій групі – Кізілов Дмитро, вихованець гуртка „Юні аматори радіозв’язку” (керівн ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-05

Обласний колоквіум "Космос і астрономія"

   Обласний колоквіум "Космос і астрономія" проходитиме дистанційно 08 – 14 квітня 2021 року в режимі онлайн ZOOM-відеоконференції.

   З інформацією про колоквіум можна ознайомитись у розділі „Дистанційні конкурси”, „Обласний колоквіум „Космос і астрономія” або за посиланням:
Обласний колоквіум „Космос і астрономія”

Посилання на онлайн ZOOM-відеоконференції,  час проведення та їх кількість будуть представлені 09 квітня 2021 року на сайті Полтавського ОЦНТТУМ ПОР у тому ж розділі після завершення ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

Обласний конкурс серед педагогів закладів позашкільної освіти на кращі навчальні програми

   Про готовність дипломів буде повідомлено на нашому сайті

  З 10 до 30 березня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради був проведений обласний конкурс серед педагогів закладів позашкільної освіти на кращі навчальні програми, навчально-методичні посібники та методичні розробки з науково-технічного напряму.
   У Конкурсі брали участь педагоги закладів позашкільної освіти, а саме: Великобагачанської станції юних техніків виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради, Диканського районного Будинку ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

Карантинні заходи у квітні

Переглядів: 121 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

Засідання педагогічної ради

  31 березня 2021 року в закладі відбулося чергове засідання педагогічної ради.

  За останні роки словосполучення „ситуація успіху” стало для педагогів звичним. Ніхто не заперечує, що саме позитивні емоції можуть стати для дитини одним з найважливіших стимулів у навчанні. „Про створення ситуації успіху для виховання творчої та конкурентоздатної особистості вихованця” – такою була тема ви ... Читати далі »

Переглядів: 162 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

Підсумки обласного конкурсу з робототехніки

Дипломи призерів конкурсу готові, можна забирати чи скачати в електронному вигляді за ПОСИЛАННЯМ

 З 19 до 31 березня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради дистанційно за допомогою онлайн-відеоконференції було проведено обласний конкурс з робототехніки в номінаціях С та Е (далі – Конкурс).
   У Конкурсі брали участь вихованці закладів позашкільної освіти, учні закладів загальної середньої освіти, віком до 18 років, а саме: Козельщинс ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

Участь в регіональному онлайн конкурсі фотовідеоаматорів „Погляд майстра”

  З 23 по 25 березня 2021року в Полтавському міському Центрі позашкільної освіти відбувся відкритий регіональний онлайн конкурс фотовідеоаматорів „Погляд майстра”. Близько 120 вихованців навчальних закладів з різних куточків України взяли участь у даному заході. Зокрема, це команди з міст Дніпро, Луцьк, Сміла, Кременчук, учнівська молодь закладів загальної середньої освіти м. Полтави. 
  Команду Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради представили 4 учасники – Беличко Максим, Ханко Катерина, Грінченко Олександра та Дехтяренко Денис.
   Загалом конкурс проходив у два етапи. На першому етапі юні фотографи повинні бул ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: poltavaman | Дата: 2021-04-02

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 35 36 »